Redőny:
A műanyag redőny az egyik legnépszerűbb fajta a kültéri árnyékolók között. Meglehetősen praktikus megoldás a különböző időjárási viszonyok kivédésére. Emellett szigetelő tulajdonsága miatt is igen közkedvelt. A műanyag redőny megvéd a nap sugaraitól, a kíváncsi pillantásoktól és a betöréstől. Télen megőrzi a ház melegét, nyáron kellemes hőmérsékletet biztosít. Egyszerűen, könnyen kezelhetőek. Anyaghasználat terén választható műanyag, alumínium, illetve a kettő kombinációja. Rendelhető külső tokos, vagy vakolható változatban, többféle színben. A műanyag redőny a redőnyszekrénybe építhető rolós rendszerű üvegszálas rovarhálóval is kiegészítő. Működtetése lehet kézi, zsinóros, és gurtnis. Az elektromos motoros redőnyök sokoldalú vezérlési rendszert kínálnak egyedi megoldásokkal. Használhatók kapcsolóval, távirányítóval, esetleg modern vezérlőegységekkel, mint pl. időkapcsolókkal vagy fény- és szélérzékelőkkel.

Reluxa:
A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek során a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon.  A reluxa lakások, irodák közkedvelt és igen dekoratív árnyékolója. Rendkívül széles színválasztékban, Tessauer (két üveg közé szerelhető), illetve feszített változatban is rendelhető. Reluxáink 25mm széles alumínium lamellákkal, bukó nyíló ablakra is szerelhetők.

Szalagfüggöny:
A szalagfüggöny elsősorban a belső terek árnyékolója. Elmondható róla, hogy igen tetszetős kivitelű, mely azon kívül, hogy megakadályozza a fény beáramlását, még fel is öltözteti azt a helységet, ahová felszerelték. A szalagfüggönyt általában üzlethelyiségek, irodák, tárgyalók árnyékolására használják, de szinte minden környezetben megállja a helyét változatos megjelenésével és különféle színeivel. Rendkívül széles szín és anyagválasztékban kínáljuk. Fényszűrő és antibakteriális lamellákat is forgalmazunk, melyek kiválóak orvosi rendelők, óvodák, irodák árnyékolására.

Harmónika ajtó:
A harmónika ajtó kb. 20 éve jelent meg az árnyékolástechnikai piacon. Remek és esztétikus térelválasztók. Olyan lakásokban, ahol az ajtók nyílása zavaró tényező lehet, a legideálisabb és legkedvezőbb megoldás egy harmonika ajtó. Az ajtók lapjai masszívak, a harmónika ajtó görgőinek kialakítása lehetővé teszi, hogy a nyitás és zárás közben is csendesek legyenek. Ennek a korszerű megoldásnak köszönhetően nagy és egyedi méretű felületek is lefedhetők. A lapok csuklópántos összefogatása hosszú élettartamot biztosít. A harmónika ajtók műanyagból készülnek és kérhetőek ablakos kivitelben is. Remek térelválasztó szerepet töltenek be, illetve szűk helyen a nyíló ajtók helyett ajánljuk. Irodákban, szoláriumokban térelválasztásra használva a zárhatóság megoldható.

Roletta:
A roletta a textil árnyékolók egyik legnépszerűbb típusa, mely ismét reneszánszát éli. Rugós, gyöngyláncos és motoros működtetéssel rendelhető. Tokozott és oldalsínes változatban is gyártjuk. Fényzáró, fényáteresztő vagy mintás vászonnal is kérhető. Funkciója szerint már messze nem csak az árnyékolás és a kíváncsi tekintetek távol tartását szolgálja, hanem dekorációs szempontból is fontos kiegészítőjévé vált a lakberendezési stílusoknak. A roletta egyedi külsőt kölcsönöz a helyiségeknek, emellett kimondottan hangulatossá teszik a benti légkört. A széles típus és színválasztéknak köszönhetően szinte minden felülethez létezik optimális megoldás.  Nagy felületek illetve tetőtéri ablakok árnyékolására is alkalmasak.