Közel 10 éve foglakozunk nyílászáró szerkezetek és árnyékolástechnikai megoldások  forgalmazásával, beépítésével, szerelésével. Ezidő alatt, tevékenységünk során széleskörű szakmai tapasztalatokra tettünk szert, számos megbízható referenciával rendelkezünk, amely megfelelő garanciát nyújt a megrendelői bizalom megőrzésére.

Központi irodánkban, bemutatótermünkben fogadjuk a kedves érdeklődőket és üzleti partnereinket. Itt széles termékválasztékkal állunk rendelkezésre mintakollekciók bemutatásával, árajánlat készítéssel, rendelésfelvétellel, szakmai tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel leginkább előre egyeztett időpontra.

Típus és egyedi méretek alapján szállítunk és beépítünk korszerű, az európai szabványok szerinti hőtechnikai, biztonságtechnikai és esztétikai követelményeknek megfelelő homlokzati nyílászárókat. Főtevékenységünkhöz kapcsolódóan elvégezzük a meglevő nyílászárók kibontását, a vásárolt termékek helyszínre szállítását és beépítését a szükséges kiegészítőkkel.

Igény esetén ideiglenes és térítésmentes raktározást biztosítunk. A helyszíni szerelést végző munkatársaink felkészültsége és több éves szakmai tapasztalata garantálja a színvonalas kivitelezést.

SAS-BAU PROJEKT Kft. – Szerencs